• U bevindt zich hier:
  • Home
  • Over ons

 

Sinds 31 december 1985 zijn wij importeur van het merk Owatrol. Owatrol is een merk dat al sinds midden jaren vijftig van de vorige eeuw in Europa op de markt is. Het eerste potje Owatrol werd in 1965 in Nederland verkocht. Owatrol is een merk dat een aantal producten en oplossingen biedt op het gebied van het beschermen en onderhouden van (roestig) staal, (verweerd) kunststof en alle houtsoorten, zowel binnens- als buitenshuis.  Ook bevat het programma van Owatrol een aantal producten die als 'gereedschap' (kunnen) dienen voor het verwerken van verfproducten onder alle (moeilijke) omstandigheden. Kortom van probleem tot oplossing/eindafwerking, Owatrol biedt in de meeste gevallen een passend product.

Tevens zijn wij al enkele jaren importeur van GacoPro. Dit merk omvat de oplossing van het 'vervangen' en/of onderhouden van platte en licht hellende dalen. een systeem dat direct over de meeste bestaande dakbedekkingen kan worden aangebracht en u verzekert van een nieuw dak voor de komende 15-20 jaar. 

Raadpleeg de categorie hiernaast en vindt de oplossing en/of product(en) voor uw probleem/klus of neem vrijblijvend contact met ons op.

Owatrol-producten zijn verkrijgbaar bij de betere vakspeciaalzaak, watersportzaak, breedpakketzaak, VBS-zaak en professionele verfgroothandel. Neem contact met ons op via telefoon of email voor adres in uw regio. Bestellen via deze website kan natuurlijk ook.

Twijfelt u of het product naar keuze het door u gewenste resultaat oplevert? U kunt dit zelf beoordelen. Hoe?
Stuur ons enkele hout- of staalmonsters en wij maken voor u  (kleuren)monsters met maximaal 4 verschillende producten/kleuren.
De enige kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn de kosten voor retourzenden. Dat is ook wat wij noemen een passend advies.